Fibermagi 2021

FIBER-magi: 3. november 2022 – Teknologimix og forbrukerbehov i 2030
Fysisk dagkonferanse  i Oslo

Fiberforening.no inviterte til digital-konferansen “FIBER-magi” 26. november i 2020. Nå gleder vi oss til å møte alle medlemmer og bransjen  FYSISK på vår eget konferanse FIBER-magi 3. februar 2022.

Hovedtema er fremoverlent og vil handle om hva slags teknologi vi trenger for å serve behovene til bedrifter og privatpersoner i 2030

Foredragsholderne vil spende fra kjente fagpersoner fra bransjen til folk med helt annen kompetanse til å mene noen om fremtiden

Se filmen med highlights fra konferansen over:

Del 1: Foredrag - kl 09:00

Første del er en blanding av politikere, rektorer og bransjefolk. Felles er at alle gjennom sine jobber har kjent på behovet for å utnytte teknologi i Corona-tiden.

Fiberforening.no / Jørn Slåtten – Endelig en fiberstandard i Norge

Fíberforening.no forteller om Best Practice prosjektet som har resultert i Robust Fiber for Norge basert på det meget vellykkede prosjektet med samme navn i Sverige. Versjon 1 av den Norske versjonen er jobbet ut av et samlet medlemskorps og klargjort for Norge. Foreningen gleder seg masse til å vise dette til resten av bransjen.

Pause –  kl 09:55
Fyll opp Kaffe-koppen før vil setter i gang med del 2

Torgeir Waterhouse – Vi kunne ikke stå igjen på perrongen

Torgeir Andrew Waterhouse starter ballet med foredrag om hvordan vi var prisgitt teknologien til å komme igjennom og deretter komme oss på beina igjen etter unntakstilstanden vi har opplevd i 2020.

FB-1200x12004-1

Torgeir Waterhouse – Vi kunne ikke stå igjen på perrongen

FB-1200x12004-1

Inkluderer link til streaming av konferanse med alle foredrag.

• 1 deltaker: kr. 2.990,-
  • 3 – 5 deltakere: kr. 2.790,- pr pers