Fibermagi 2023

Fiber — En del av Norges infrastruktur

Velkommen til Fibermagi!

Fibermagi handler om hva vi kan bruke den fantastiske bredbåndsinfrastrukturen til. Hvilke tjenester vi får tilgang til og hvilke muligheter det skaper for privatpersoner og bedrifter via fibernettene - som kritisk infrastruktur.

Det er dette som er MAGIEN, men det er også blitt kritisk. For om dette ikke fungerer, stopper faktisk mye av samfunnet opp. På samme måte har strøm, vann og vei en rolle som kritisk infrastruktur.

På Årets FiberMagi vil vi se på sammenhengen mellom de forskjellige typene kritisk infrastruktur. Hvordan de påvirker livene våre - både hver for seg og samlet.

Fiber – En del av Norges infrastruktur

Registrering fra 09:00

Kritisk innfrastruktur hånd i hånd

Jørn Slåtten, leder i Fiberforening.no

Jørn Slåtten har gleden av å ønske velkommen til Fibermagi 2022. Etter en annerledes digital hverdag gleder vi oss til å kunne møtes igjen, lytte til spennende foredrag og treffe bransjekolleger.

Tema kommer

Gunn Karin Gjul, Statssekretær i KMD

Mer kommer

Digitalisering er med å redde regnskogen

Anders Tufte, Regnskogsfondet

Mer kommer

Russisk rulett med sikkerheten i norske fibernett

Per Morten Hoff

Kundecase: Sluttkundegevinst av god infrastruktur

18:00 Middag

Kulturkirken Jakob

Vi skal være i fantastisk lokaler i Kulturkirken Jacob som ligger nederst på Grünerløkka. Ca 10 minutter å gå fra Oslo S.

Kirken har flotte fasiliteter for konferanse, mingling, utstilling, middag og underholdning.
Det er rett og slett Magisk.

Veiledene priser

Her finner du oversikt over priser for fibermagi 2023

3 490 kr

1 990 kr

Deltakelse på årsmøte er gratis

Middag kommer i tillegg

Påmelding fibermagi og årsmøte

I skjemaet under kan du melde deg på fibermagi og årsmøtet. Fibemagi koster 2 990,- som ordinærpris og 1 990,- for medlemmer. Årsmøtet er gratis og kun for medlemmer. Kostnader til middag vil tilkomme for begge arrangementene.

KONTAKTINFO:
FIBERMAGI: